Iron Man 3 (2013)

Avengers-Marathon’er til meg og Leon fortsetter.. For meg blir det mange gamle (og artige) filmer omigjen, mens for Leon er det meste helt nytt.. Iron Man utkrystalliserer seg som en åpenbar favoritt, med sin kompromissløse nonchalanse og humor. Samtidig som han innhentes av fortiden arbeider han med å utvikle drakten og konseptet. Det blir drøye 2 timer med humor, action og bonding.. Helt herlig!!

LS – 07.10.16 – 9/12

Jeg var veldig ivrig etter å komme meg på kino i premierehelgen på Iron Man 3 og søndagen åpnet det seg! Med naboen og 2-3 kamerater ble det 3D versjon på Karmøy kino.

Robert Downey Jr har laget seg en fantastisk karakter i Iron Man og det er fabelaktig moro å følge han gjennom både den sårbare og den usårbare delen av historien. Samtidig er det herlig å følge karakteren gjennom den kreative fasen og se karakteren utvikle seg fra film til film. Min største motforestilling mot Iron Man på film er at han i de to foregående filmene har møtt seg selv i døren i fiendebildet, men her møter han endelig en verdig og spennende skurk!

Ben Kingsley er outstanding i sin tolkning av The Mandarin. En fantastisk skuespiller som synes out of caracter, men som griper rollen på fantastisk vis! Guy Pearce er en av mine favoritter etter fantastiske LA Confidential og Memento, Don Cheadle, Gwyneth Palthrow og Jon Favreau bidra også til en morsom og herlig fortsettelse av denne strålende Marvelserien!

28.04.13 – 9/12